1. 401.
    0
    @ Ahuguzar

    Senin geçmişten gelen ağır travmaların yok. Hayata bakışın pozitif. Mutlu, huzurlu olma eğiliminde birisin sen. Doğayı seven, sürprizlerin keyfini çıkarmaya meyilli, detayların farkında olan ve tam da söylediğin gibi umutlarını kolay yitirmeyen birisin. Ama bir yalnızlık duygun var panpa… Biraz incitilmiş olduğunu düşünüyorum. Güvenini kırmış insanlar, hatta bence yakın dostluklar… işte seni zaman zaman bunaltan şey aslında tamamen iç dünyanla ilgili. Aradığın ve bulamadığın bir şey var ve o yüzden bütün güzellikleri aslında ekgib yaşadığın duygusundan kurtulamıyorsun.

    Aşkın muhteşem bir şey olduğunu düşünüyorsun. Ama ne zaman elini uzatsan ona ya da yaşayacak olsan terslikler olmuş. O yüzden artık korkuyorsun. Bence senin aşman gereken bu önyargıdır. Balıklar her seferinde kaçmayacak ve içtiğin su canını yakmayacak. Çünkü bunun aksine inanırsan düşündüğün ve hayal ettiğin gibi yaşaman mümkün olmaz.

    Sevgiliye bakışın çok korkakça değil… Ama yaşamdan çok fazla işaret bekliyorsun sen. Bir şeyler evet bir şeyleri simgeleyebilir ve bazı şeylerin de uğur getirdiğine inanabilirsin. Ama yaşam senin vereceğin işaretlere göre şekilleniyor. Kendini oluruna ve yola bırakmak yerine biraz kararlar vermen gerektiğini düşünüyorum. iyi olacağına inanman, denemen, o suya girmen ve herhangi bir aksilik durumunda da cesurca o bedeli ödemen en güzeli olur. Çünkü riske girmeden güzel bir şey yaşama şansımız olmaz.

    Soğukkanlı değilsin. Daha cesur olmanı öneririm. Düşmanlığa olan yaklaşımın iyi değil. Seni kolayca sindirebilirler böyle yaparsan. Daha sıkı, daha sağlam durmalı, yeri geldiğinde savaşmalısın sana zarar verenlerle. Kaba kuvvetti sevmemen güzel ama başka yolları da var savaşmanın. Sen genellikle kaçıyorsun sanırım.

    Ama bu korkaklık duvar sorusunda makul. Bu, ölüm fikrine uzak olduğunu gösteriyor. Mistik yanların olmakla birlikte, makul ve olumlu bir kişiliğin var panpa. Senin sadece biraz cesarete ve önyargılarını kırmaya ihtiyacın var;)
    ···
   tümünü göster