1. 401.
    0
    hayalimdeki yol cok uzun deil panpa herkosesinde birileri var ben hep yalniz yuruyorum panpa bu yolu hic ama hic biri yanima gelmio ama isin ilginc tarafi ben hepsini taniorm bunlarin hatta onlar bisey sorunca onu ne icin sordugunu bilicek kadar hatta 2 siyle sevistik birile alkollu dieryile 3 defa arkadaslarim var cok ama hep yalniz yuruorm panpa yolu basarilar sagliorum bu yolda insanlar taniorm para kazaniorm ama hep yalnizim ve hep yuruyorum ve etrafimdakiler hep deisio..

    kanka su surekli akiyo ama ileri deil tersine yukardan asa deil hani asadan yukari gidio su yuzebilirim kanka o suda herkeze bole soluorm etrafimdakilere ama girmeye korkuorm cunku bi sacmalik var bu iste..

    fican ben elimde tutarim knka onu bi sure sonra firlatir atarim cunku kullanilip kullanilmicani anliyana kadar tutarim elimde kullanilsa bile gibilirim bi sure sonra atarim..

    soguk bi anahtar panpa bu anahtar uzun zamandir yerde belli toz toprak var uzerinde alirim panpa temizlerim anahtari sonra birakirim buldugum yere ama asla unutmam o anahtarin orda oldugunu

    once kacarim panpa ama yakalicak gibi olursa beklerim yaklasmasini ve son bi hamle yaparim onu olduremem belki belki kacarim belki olurum ama son bi hamle yaparim..

    ben oturur bi sigara icerim panpa hayatimi dusunurum ailemi her seferinde bole yaparim duraksadigimda bi sonuca varamam hani ama dusunurum .. ahmet kaya dinlerim bide panpa o duvarin onunde snra sonragibalkar kapiyi ararim illa giriceksem iceri ve eher kapiyi bulursam girmem panpa ama iceri bakarim
    ···
   tümünü göster