/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +8
    bir yandan dersler, gitar ve müzik döngüm devam ediyordu. kendimi pgibolojik anlamda biraz toparlamıştım ve derslere daha iyi konsantre oluyordum. bu sene her şeyden önemlisi konservatuarı kazanmamdı ve bu yüzden harıl harıl çalışmam gerekiyordu.

    yakınlarda ikinci el bir dijital piyano buldum. bilgisayarımı satıp kalan parayı da evdekilerin desteğiyle tamamlayarak onu aldım. bilgisayarla zaten çok fazla işim olmayacaktı.

    yoğun bir tempoyla çalışıyordum çünkü başka çarem yoktu. evde bir gün 6 saat gitar çalıştığımı ve ellerimin ağrısından uyuyamadığımı hatırlıyorum ve yapmam gereken de buydu zaten...

    ertesi dershane günü giyindim kuşandım hazırlandım yeni aldığım parfümümden güzelce sıkıp dershaneye gittim. sigara bağımlısıydım ama sırf hasretle konuşurken ağzım kötü kokmasın diye her gün naneli sakız paketi alıyordum ve yanındayken asla içmiyordum.

    sınıfa girdim ve bu defa arkasına oturmak yerine hafifçe tebessüm ederek yanına oturabilir miyim diye sordum tabi dedi oturdum.

    yanındayken kalp atışlarıma hakim olamıyordum. bir insana aşık olduğunuzu en iyi anladığınız andır. evet maalesef yıllar sonra yine aşık olmuştum...
    ···
   tümünü göster