1. 26.
    -2
    kilo vermek isteyenler;

    dengeli beslenmeye özen göstermesi gerek. ama günlük hayatta nasıl oluyor? sabah 7de kalktın kafa göz şişmiş, hala yorgunsun, ne uğraşacam kahvaltıyla amk deyip giyinip gidiyosun, işe/okula varana kadar 2 saat geçti, e kan şekerin dibe vurdu, kurt gibi açsın, hemen 3 simit 5 poğaça, içi boş tostlar, kedi hamburgerler, yanık yağlı biskivü, çaylar kahveler havalarda uçuşuyo falan filan. ondan sonra onlar göbeğe direkt depo

    kalkıp reçelinden peynirinden zeytininden sebzeni doğra filan hertürlü vitaminden faydalanacaksın. sonra gün içinde de öğün aralarında çok acıkırsan lifli şeylerden atıştırıp bol su içip açlık bastırılabilir. öğünlerde de yağsız, az tuzlu, az şekerli yiyeceklerden alıp hergün böyle git gide porsiyonları küçülte küçülte midenizi ufaltıyosunuz. spor da bir yandan kasları toparlayıp sıkılaştıracak, fit bi görünüm elde edeceksiniz.

    ilk birkaç hafta (özellikle kilosu fazla olanlar) hızlı kilo vereceksiniz. sonra belli bir noktada bu hız yavaşlar, ideal kilonuza yaklaştıkça iyice yavaşlar. sabırlı olup devam edenler karşılığını alacaktır.
    ···
   tümünü göster