/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Çığlığı basıp kaçmamak için kendimi zor tutuyorum. Pelinsu bana bakıyor. Kaçma… kaçma… Kuş tam yanıma gelecekti ve ben de kaçacaktım ki Mert kuşu havada yakaladı.

    Mert-“Bir güvercin demek. Sevmek ister misin kanka?” dedi ve bana doğru uzattı. Ben ise sandalyemle kendimi geriye ittim.

    b-“O hayvanı daha fazla bana yaklaştırma.” Hass. Pelinsu izliyordu amk. Ama ne yapayım? Hayvanlardan korkuyorum. Sevmiyorum değil tabi ki. Hayvanlar güzeldir, ama bana uzak oldukları zaman. Boşu boşuna kıza yanlış imaj çizdik. Salak Mert. Bir elinle iş yapıyorsun diğeriyle batırıyorsun amk.

    Mert-“Sen bilirsin kanka. O zaman dışarıya salıyorum.” Dedi ve pencereye yöneldi. Dışarıya bıraktı. Kuş tam geri girecekken camı kapattı. Zaten tek bir cam açıktı. Sanki inatla içeri girmeye çalışıyordu. Sonunda camın önüne kondu ve gözlerini bana dikti. Yani eminim gözlerini bana diktiğine. Ben de bilgisayarıma bakmaya başladım.

    Arada camın oraya bakıyorum ama kuş hala orada. Ve hala bana bakıyor. Belki Mert’e bakıyordur. Ayağa kalktım ve su almak için sebilin yanına gittim. Hass. Ciddi ciddi bana bakıyor. Ben nereye gitsem kafasını oraya çeviriyor. Neden ya? Tamam. Sakin ol. Benim kuruntum. Belki oraya yuva falan yapacaktır, ya da ne bileyim kokum falan dikkatini çekmiştir. Dünkü hediye parfümden kullandığımdan dolayıdır belki.

    Saat 12.15. Çok güzel. Bu kuş faslı sayesinde saatler su gibi geçti. Bazıları işi bıraktı bile. Ben ise sadece beklemeye başladım.

    Mert-“Kanka, bu güvercin seni dikizliyor galiba.”

    b-“Ben de anlamadım ki? Herhalde yeni parfümümden dolayı.”

    Mert-“Benim sana aldığım mı kanka?”

    b-“Senin aldığını çöpe attım. O ne pis bir kokuydu lan. Eşek ölüsü aroması mı var?”

    Mert-“Lan niye çöpe attın? Bana verseydin bari. Afrodizyaklıydı o.”

    b-“Sen ben yapacağın işi… Neyse. Hadi öğle yemeğine gidelim.”

    Mert-“Var ya yemin ediyorum bir daha sana bir şey almayacağım. O afrozdiyaklı parfüm olmadan Pelinsu’ya karşı hiç şansın yok. Bir yığın da para saydım.” Dedi ve ayağa kalkıp Pelinsu’nun yanına gitti. Mert ne dediyse Pelinsu gülmeye başladı. KISKANIYORUMMM!! Mert nasıl kızlarla bu kadar iyi iletişim kurabiliyor? Ve ben niye bu kadar yıkığım amk. Mert bana gel işareti yaptı. Yanlarında bir kız daha vardı. 1.67 boylarında bir kız. Pelinsu ise 1.80 boyunda. Ben 1.85 ve Mert de benimle aynı boyda. Yanına gittim ve beraber asansöre bindik. 0 a bastık ve beklemeye başladık.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster