/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    b-“Se sevgilim falan değil. Sadece iş arkadaşıyız.”

    Köpek-“Ben gelene kadar kızı ağzının suyu aka aka izliyordun.”

    Talat-“Eve geldik. Ha bu arada Bir Bine. Bu bir sır, anladın mı? Kimseye hiçbir şey söylemiyoruz.”

    b-“Neden bana söylediniz ki o zaman? Ben bunları bilmeden de mutlu yaşayabilirdim.” Biraz yaklaştım ama kendini geri çekti. Daha hazır değil demek ki.

    Talat-“Ablan olduğunu bilmene rağmen hala ondan korkuyor musun?”

    b-“Ablamdan değil, cisminden korkuyorum. Bana her şeyi anlatın. Arabadan inmeden önce. Neden bir köpeksin? Bedenin nerede? Ya da geri insana mı dönüşeceksin?”

    Köpek-“Bedenim Eternal’da. Ve sen de ileride hayvanların bedenine girmeyi öğreneceksin. Ruhun hayvanların bedenleriyle bütünleşiyor. Genellikle ruhun hemcinsinle daha kolay bütünleşir ama karşı cinsinle de bütünleşebilmesi mümkün.”

    b-“Peki başka bir insanın bedenine girebiliyor musun?”

    Köpek-“Bu kanun hayvanlar için geçerli. insanlar için değil. Ve geri insana dönüşmeyeceğim artık. Seninle işim bittiğinde Eternal’a geri döneceğim.”

    b-“Eternal de neresi? Eternal Türkçede sonsuzluk anldıbına geliyor.”

    Talat-“Konuyu kapatalım artık. Daha sonra detayları dinlersin.” Dedi ilk önce uzanıp ablamın kapısını açtı sonra da kendi kapısını açıp aşağı indi. Ben de aşağı indim. Ama hala ondan uzak duruyorum. Yani korkumu tek bir günde yenemem ya? Zaten bütün hayvan felaketinin sebebi de ablammış. Ama aklım almıyor. Küçükken böyle numaraları olduğunu da hatırlamıyorum. Ama abim her nasılsa hatırlıyor.
    ···
   tümünü göster