/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    0
    Eve gittim ve ablamı beklemeye başladım. O arada çamaşırları makineye attım, bulaşıkların %40 ını falan hallettim ve yoruldum amk. Makinede de bir yığın bulaşık var. Elle de yıkadım. Bitmiyor arkadaş bitmiyor. Balkonun cdıbını açık bırakmama rağmen ablam hala gelmedi. Nerede takılıyor acaba? Ya da abimle bir şeyler falan mı konuşuyor? Tam da zamanı ha. Hemen gelse de soracaklarımı sorsam. Meraktan çatlıyorum. Yatağıma yedek çarşafları serdim ve yattım. Bayağı yorgunum. Düşününce dünden beridir evi topluyorum, işe gidiyorum. Dinlenecek adam akıllı bir şu zamanım var. Gözlerimi kapattım ve uyuya kaldım.

    RÜYA

    Sokakta küçükken yakın bir arkadaşım vardı. Adı ilker’di. Benim yaşımdaydı ama boyu benden bayağı büyüktü. Onunla top oynar, mahalle maçlarına falan giderdik. Aslında annem ve babam öldüğünde toparlanma aşamasındaydım. ilker de sağ olsun hep yanımdaydı. Bir gün mahallede apartmanın önüne oturmuş çekirdek çiterken bir kedi geldi ve ilker’in ayağına sürtündü. Sevgi veya yemek bekliyordu muhtemelen. ilker de kediye tekme attı ve kedi belli bir mesafe uzağa uçtu.

    b-“Niye vurdun kediye?”

    ilker-“Annen yaşasaydı bilirdin. Onun için ben sana söyleyeceğim. Kediler pireli hayvanlarmış.”

    b-“Pire ne?”

    ilker-“Pire çok kötü bir şey. Senin vücuduna giriyor ve vücudunu kontrol ediyormuş. Sureleri falan tersten okutuyormuş.” dıbına koduğum. Bilmiyorum desene bu kadar mı zor? Tabi o zamanlar çocuk aklı mantıklı geliyor.

    b-“Sureleri tersten okuyunca ne oluyor ki?”

    ilker-“Şeytanın hizmetçisi oluyorsun, şeytan seni direk cehenneme zütürüyor.” Cehenneme gitmek diyince zaten benim şalterler attı. Kedi tekrar yaklaşmaya yeltendi ve ben de gelişine tekmeyi vurdum. Biraz fazla sert vurmuş olacağım ki artık kımıldamıyordu. Öldürdüm mü yoksa?
    ···
   tümünü göster