/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    b-“Bedenin kontrolünü bana bırak.”

    “Anladım.” Dedi ve kontrolü bana verince yere düştüm. Ve Mert’e doğru yuvarlanmaya başladım. Ben yuvarlandıkça kedi sinirleniyor ve korkuyordu.

    b-“Sakin ol. Zarar vermez o bize.”

    “Ona güvenmiyorum.”

    b-“O zaman bana güven.” Diyince sakinleşti. Ben ve Mert’in ayağına vardım. Dev gibi lan. ilk kez bir insanın ayağının dibine geldim. Gerçekten kocaman amk. Mert beni kucağına aldı ve:

    Mert-“Gerçekten sen misin Bir Bine?” dedi ve ben de başımı salladım. Beni yukarıdan yere bıraktı. Yere çakılacağım sandım ama dört ayak üzerine düştüm. Anam ne güzel. Sanki vücudum refleks gibi kendi başına hareket etti. Ve pekekent. Niye beni yukarıdan bırakıyorsun? Ödüm koptu aq.

    “Şimdi yaş mamamı alsan iyi olur.” Dedi ve beni geri yolladı. Bu lanet ruh baskısını öğrenene kadar canım yanmaya devam edecek demek ki. Bedenime geçince:

    b-“Şimdi inandın mı?” dedim ve kedi hemen geri kaçtı tekrar Mert’e tıslamaya başladı. Mert çok sessizdi. Acaba inanmadı mı?

    b-“Mert. Cevap versene.”

    Mert-“Bir Bine. Ne diyeceğimi bilemiyorum.” Bir Bine mi? Hep bana kanka derdi ilk kez adımla seslendi. Gerçekten ciddi ve bana inanmadı.

    Mert-“ÇOK HAVALI LAN. Çok manyak bir şey bu. Nasıl öğrendin bunu? Sen şimdi Marvel’dekiler gibi süper kahraman falan olabilirsin.”

    b-“Ne saçmalıyorsun? Bundan kimsenin haberi olmamalı.”

    Mert-“Vayy gizli kimlik saklama olayı ha…”

    b-“Hayır. Bu yeteneği senden başka bir kişi daha öğrenirse Haylaus ağzıma sıçar çünkü.”

    Mert-“Ha şu bahsettiğin hayvanların tanrısı. Bana söylemene izin mi vermişti ki?”

    b-“Hayır. Ama sana söylemek istedim. Bunun da sonuçları olacak. Birazdan buraya gelecek.”

    Mert-“Umarım az zararla çıkarsın kanka. Neyse ben gidiyorum.” Omzundan tuttum.

    b-“Nereye gidiyorsun peki? Birazdan Haylaus burada olacak ve benim ağzıma sıçacak. Bu esnada sen de yanımda olacaksın.”

    Mert-“Imm Kanka. Önemli bir işim vardı ama…” Arkadan bir kükreme geldi. ikimiz de irkildik ve yavaş adımlarla arkamıza döndük. Düşündüğüm gibi. Haylaus hemen duymuş haberi. Arkamızda sırtı evin tavanına değen ve bize sinirli bakan altın kürklü bir aslan var.
    ···
   tümünü göster