/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    Mamayı aldım. Ve başka şeyler de aldım. Kedi kumu, ucuz kuru mamalardan, birkaç oyuncak vs. En azından evde canı sıkılmasın hayvanın diye aldım. O yaş mamaların tanesi 5 tl. Her gün 1 tane yiyeceğini hesaplarsak ayda eder 150 tl. Zaten o yaş mama işi Mert’te. Ayda bir de kedi kumunu değiştirsem, her kum 8 tl. Bayağı ucuz aslında. Asıl sorun kuru mamalarda. 15 kiloluğu 75 tl. Ama bayağı büyük. Acaba sever mi? Umarım sever çünkü şimdilik çok masrafım var. Pahalı mama alacak param yok. 30 lira da kedi kumu kabına verdim. Oyuncaklara 50 lira verdim. Kedi yemek kabına da 10 lira verdim. Kasiyerin tutarında 179 tl yi görünce biraz kötü olmadım değil. Aslında çoğu tek seferlik alışveriş. Oyuncakları vs. bir daha almayacağım. Poşetleri elime aldım ve alışveriş merkezinden çıktık.

    Mert-“Ben eve gidiyorum. Bu olayın şokunu atlatmam lazım.”

    b-“Eve falan gitmiyorsun. Bu kadar şeyi kim taşıyacak? Benimle geliyorsun.”

    Mert-“Kanka valla iyi değilim…”

    b-“Ben mükemmelim zaten. Ahan merak ettin züte geldin işte. Bir daha böyle depresif olursam karşıma geçip beni ciddi ciddi sorguya çekme. taka batmışım demektir.”

    Mert-“Sana bir daha selam verenin amk.”

    b-“O kadar da değil lan yavşak. Allah aşkına eve gidelim.” Dedim ve kedi mamasını kaldırdım. O de geriye kalan poşetleri aldı ve evime gittik. Eve vardığımızda ikimiz de yorgunluktan ölüyorduk. Ne ara kapıyı açtık, ne ara içeri girdik, ne ara koltuklara yerleştik hatırlamıyorum. Nefes almak bile acı veriyor. Kedi de bize miyavlıyor.

    Mert-“Ne istiyor… Huh …”

    b-“Tahmin ediyorum… huh… mamasını koymamızı.”

    Mert-“Mama elinden öper.”

    b-“Lan 15 kiloluğu ben taşıdım yol boyunca. Sen bir kabı çıkarıp mamayı koysan ne olur?” Kedi miyavlama şiddetini artırdı.

    b-“Ben kediyi sakinleştirmek için içine giriyorum. Sen de o arada mamayı hazırla. Sonra karşımızda Haylaus’u bulmayalım.” Dedim ve hedef alıp bedenine girdim.
    ···
   tümünü göster