/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    0
    Başımı hiç işten kaldırmadım. Kafamı dağıtmak istedim ama yeterli gelmiyor ki. Convert i beklerken yine kederleniyorum. Mert de üzerime gelmemek için bana bir şey sormuyor. Pelinsu geldiğinde hemen Mert geldi mi diye sormuştu. Ben de gelmedi dedim. Ona çaktırmadım hiçbir şey bildiğimi ama biliyorum. Direk dobra dobra yüzüne söylemeli miydim? Kafam ve kalbim çok karışık. Tam ablama ihtiyacım olan anda da gidecek. Yarın da onu uğurlayacağım. iyi bir yere gitseydi keşke de iyi düşüncelerle uğurlasaydım.

    iş çıkış saatine geldim. Ama bugün Pelinsu benden yardım istemedi. isteseydi ona içimi dökmeyi planlıyordum ama istemedi. işi bitince direk çıktı gitti. Nejla da peşinden gitti.

    Mert-“Biz de gidelim kanka. Kedi’yi bekletmek istemeyiz.”

    b-“Haklısın. Gidelim.” Dedim ve eve doğru yola çıktık.

    Eve vardığımızda kedi aşağıda bizi bekliyordu. Tabi ki mamasını da aldık gelirken. Eve girdik. Kapı direk açıldı. Normalde kilitler çıkardım. içeri girdiğimde abim salonda oturuyordu. Ve yanında da bir güvercin vardı.

    b-“Hayırdır benim evde mi toplanacaktık?”

    Talat-“Bugün son gece. Yarın ablam gidecek. Ailecek oturalım dedik.”

    Mert-“Ailecekse ben gideyim…”

    Güvercin-“Sen de kal burada. Sahibin endişelenir falan.”

    Mert-“izin verin şunu dışarı atayım.” Uçtu ve dışarı gitti.”

    Mert-“Sonunda gitti be.”

    Kedi-“Ben buradayım.” Hasgibtir. Kedi’ye mi girdi? (Yuh lan. Tekar okurken tilt oldum)

    b-“Bunu yapacağını tahmin etmiştim.”

    Mert-“Kedi’yi rahat bırak. Çık içinden onun.”

    Kedi-“Rahatsız hissetmiyor merak etme. Şimdi benim son gecemde her şey güzel olsun istiyorum. Öncelikle ıslak mamayı dök kabıma köle. Ahh.”

    b-“Ne oldu?”

    Kedi-“Köle dememe kızdı.”

    Mert-“Helal be Kedi.”

    Kedi-“Ona bir tek o köle diyebilirmiş.”

    Mert-“O dese de olur. Sen deme de.”

    b-“Hadi hadi. Bugün kavga yok. Sadece eğlence var bu akşam.” Dedim ve gece boyunca bir sürü oyun oynadık. Tamam, ablam Kedi’nin vücudunda olabilir ama doğruluk cesaretlilik oynayabilir değil mi? Veya monopoly? Tabi zarı biz atıyoruz ve taşı da biz hareket ettiriyoruz. O da “satın al” veya “satın alma” diyor. Bütün gece buna benzer eğlenceli şeylerle geçirdik. Ve sabah oldu. Gece uyumadık ama buna değerdi. Ve oyunun ortasında Hinn ortaya çıktı.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster