/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    O günün akşdıbına kadar ders çalıştık, yarım kalan konularımızı bitirdik. Ama aynı zamanda Eda'nın sormuş olduğu "Hiç öpüştünüz mü" sorusunun cevabını da evet olarak değiştirmişti Melike.

    O gün çok mutlu bitmişti ikimiz için, bende ilk defa bir kızı dudağından öpmüş olmanın şaşkınlık & mutluluğu vardı ve o hissin tarifi yoktu. Günler geçtikçe artık okuldakiler de öğreniyor, bizde takmamaya başlıyorduk etrafta söylenenleri ve rahat rahat el ele tutuşup dolanıyorduk her yerde. Kimden, neden korkalım ki?

    Melike'nin doğum gününe 4 gün kalmıştı, heyecanlıydım ama ona ne almam konusunda kararsızdım, o dönemler aldığım harçlık haftalık 20 lira, 20 lira ile ne alınır ki? diye düşünüyordum sürekli. O günün çıkışında Melike'yi evine zütürürken bir dükkanın önünde durdu, ben de merak edip neye göz diktiğine baktım orada. Çok güzel gözüken, beyaz, böyle yakaları bol tüylü müylü bir yelek. Gerçekten çok güzeldi, o an beynime şimşekler çaktı, doğum günü hediyesi olarak onu alabilirdim. Çünkü kendisi de baka kalmıştı o güzel yeleğe. "Hayatım çok güzel ya ben bunu kesin alırım" dedi bana, al al diyebildim sadece ama içimde hep ondan önce alıp, doğum gününde hediye olarak verme düşüncesi vardı.
    ···
   tümünü göster