/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    Melikenin babasını kaybetmesinin üstünden çok uzun süre geçti, artık emindim o konuda üzüntüsü çok çok azdı ve en azından zaman zaman ağlamıyordu. Bir gün evimde olanları düşündüm başından sonuna.

    - Liseye başladım, bir süre sonra başka okuldan Melike geldi, bizim sınıfa koydular. Bizim kızlarla taşak geçip eğlendiğimiz tayfa vardı, o da dağıldı. O dönemler eğlenceli miydi? Evet. Neden dağıldı o tayfa? Dağıldı işte. Ben Melike ile iddia üzerine konuştum, o iddiayı da kazandım aslında, neden devam ettim ki? Seviyorum, gerçekten seviyorum.

    O gece olanları düşündüm, tavana bakıp salak salak sırıttım yatakta. Ben halen olanlara inanamıyordum, sevgilim oldu, ilk kez bir kızı öptüm ve milli oldum, aynı kızla yaşandı hepsi. Sanırım okullarımız bittiğinde evlenecektik, gidişat onu gösteriyordu.

    ---

    Şaşırtıcı şekilde büyük tartışmamız hiç olmadı, ufak ufak atışmalar oldu ama anında çözüldü onlar. Annesi de artık beni iyice tanıdı, güvendi ve bu yüzden olacak ki ara ara onlarda kalmamı söylüyordu. Kalıyor muydum? Evet ama aramızda hiç bir şey geçmiyordu, maksimum öpüşüyorduk, korkuyorduk yakalanırız diye.
    ···
   tümünü göster