/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +2
    Sınava 1 ay kala işten ayrıldım, Melike ile birlikte geçen yaşantımız kusursuz ilerliyordu, evli gibiydik ve bunu bütün okul biliyordu.
    Sınav tarihine kadar çalıştık, benim işten ayrılıp kendimi derslerime vurmam çok iyi yönde etkilemişti beni, kenarda param da vardı, Melikem ile birlikte aynı üniversitede okuyabilirdik, planımız buydu.

    Sınav günü geldi geçti, sonuçlar açıklandı, benim puanım gayet güzeldi açıkçası hemen hemen istediğim yere girebilirdim. Ancak Melike için aynı durum söz konusu değildi, yaşadıklarından dolayı iyice dağılmış, sınavda barajı zar zor geçebilmişti.
    Melike bana döndü ve dedi ki;

    M: Aşkım sen tercihini yap, git ben seneye çok çalışıp senin yanına gelirim, belki bir sene geç olur ama yine beraber oluruz aynı yerde.
    N: Olmaz bebeğim öyle şey, senin kafan çok incintı, yine çaba gösterdin ama yapamadın olsun, seneye tekrar girer başarırız. Ben de gitmiyorum.
    M: Benim için bir seneni yakma boşu boşuna, git sen
    N: Senin için değil bir sene, 10 senemi bile yakarım ben boşu boşuna ne demek ya?

    Sarıldım ona, duygulanmıştı, ağlamaya başladı sildim göz yaşlarını ve bana söz verdi, önümüzdeki sene olacak olan sınav için çok çalışacaktı, olması gerektiğinden çok.
    ···
   tümünü göster