/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +4
    O hafta sonu Pazar günü Tuna beni dışarı çağırdı, hava soğuk diye ilk başta kabul etmemiştim ama Melike\'nin \"Git git hem hava almış olursun\" demesi üzerine çıktım evden, aradım Tuna\'yı nerdesin dedim, şu şu mekandayız bizim lise tayfasıyla dedi, ooo herkes var yani tamam geliyorum dedim, benim evime biraz uzak sayılırdı ama o mesafe için taksi tutamazdım, yürüdüm yaklaşık 20 dakika kadar, zütüm donmuştu aq.

    Mekana girdiğimde sahiden Tuna\'nın söylediği gibi neredeyse kızlarla taşak geçtiğimiz tayfanın tamamı vardı, bir kişi hariç, Gökberk.
    Oturdum masaya, başladık sohbete. Gökberk\'i sordum, Ahmetcan \"Ohoo kanka o evlendi senin gibi okul biter bitmez hem de Elif ile, şu anda Antalya\'da yaşıyorlar\" dedi. Vay dıbına koyim ya, o da evlenmiş ha benim gibi dedim, maalesef dediler.

    Sohbet muhabbet derken konu birden askerliğe geldi. Oradaki 9 kişilik(Gökberk ile 10 oluyordu) gruptan Ahmetcan, Gökberk ve benim dışımda herkes üniversiteye başlamıştı bile ilk sınavdan sonra hemde, bazıları buradan bir yere girmişti, bazıları da farklı şehirlerde. Bana sordular sen ne yapacaksın diye, dedim \"Aga yani askerliğin düşeceğini öğrendik geçen akşam haberlerde, biz anlaştık askerlik düştüğünde gidip aradan çıkaracağım, ben askerdeyken de Melike ve Yaren annemlerde kalacaklar\", o an hepsinin başı düştü yere, tekrar hatırladılar Melike\'nin annesi ve babasını lisedeyken kaybettiğini.
    ···
   tümünü göster